+31 6 55 68 47 45 3whprojectmanagement@gmail.com

redney janssen

WERKZAAMHEDEN

 

Overzicht Werkzaamheden
Bekijk hier bij een selectie van mijn klanten de uitgevoerde activiteiten. Zoals symposiums, workshops en mijn boekpresentatie.

MEER INFORMATIE

Workshop Hogeschool Utrecht

Begin november ben ik gevraagd om een workshop te organiseren voor de Hogeschool Utrecht en zaterdag de 16e was het zover. Ik mocht weer het leslokaal in… Het voelde als 11 jaar geleden toen ik zelf afstudeerde
Ik heb de studenten een workshop voorgeschoteld met de nadruk op “effectief” projectmanagement, samenwerken en omgaan met weerstand. Zie onderstaand filmpje voor een impressie.
Klik hier voor meer informatie over workshops interne linke

https://www.redneyjanssen.com/gastspreker/

MEER INFORMATIE

Ik had de eer om het event “Limburg Duurzaamheid Award” af te trappen met mijn boodschap over mentale duurzaamheid. Deze avond waren er 23 genomineerde bedrijven die hun duurzaamheidsproduct mochten pitchen aan het publiek. Mij was gevraagd de aanwezige vooral ook te attenderen op het belang van menselijke duurzaamheid, het effectief en dus duurzaam omgaan met de mensen in je organisatie en project om tot je duurzaamheidsproduct te komen. Zie de filmpjes voor een impressie van deze avond”.


MEER INFORMATIE

Binck Bank Tour

“Tot nu toe het grootste project dat ik mede heb mogen organiseren. DE finishplaats van het grootste wielerevent in Nederland. Het project heeft ruim 6 maanden voorbereiding nodig gehad om de finish om 16 augustus 2019 tot een succes te maken. Denk hierbij aan het organiseren van alle PR vraagstukken, marketing en communicatie via social media, het organisatie van vrijwilligers werkzaamheden, facilitaire zaken en dit alles voor een gigantisch event wat meer dan 20.000 fysieke bezoekers trekt en meer dan 6,5 miljoen online kijkers heeft. Voorbereiding, planning en communicatie zijn bepalend voor het bereiken van succes bij dit soort projecten”.

MEER INFORMATIE
Het MBO Amersfoort heeft lesstof geschreven op basis van de WWHW methode. Als kick-off van de projecten-week organiseerde ik workshops over de kracht van investeren in relaties, mensen en communicatie. 

MEER INFORMATIE
Studio WHY is non-stop bezig met innoveren en het trainen van organisaties daarbij. Het is een zeer vernieuwend concept binnen ondernemerschap. Ik heb hen geholpen op een onderwijs event bij het trainen van meer dan 800 MBO docenten. Mijn bijdrage in dit event was het delen van kennis om een effectieve boodschap af te kunnen stemmen, gebaseerd op de verschillende culturen tussen leverancier (Studio Why) en de klant (het MBO). Daarnaast was ik één van de procesbegeleiders.
MEER INFORMATIE

De toekomstige bestuursleden van het KLIFOP heb ik middels een workshop getraind in het bewust en onbewust verbaal en non-verbaal communiceren en de gevolgen daarvan. Met behulp van speelse interactieve opdrachten is men elkaar beter gaan leren kennen. 

MEER INFORMATIE
Voor de projectengineers van Impazz Maintain heb ik een workshop georganiseerd. De nadruk in deze workshop lag op de soft skills (projectactiviteiten benaderen vanuit een menselijke insteek) binnen projectmanagement. Iedereen heeft daarbij een exemplaar van het boek ontvangen voor toepassing in het werkveld.

MEER INFORMATIE
Tech-to-Market is een organisatie gespecialiseert in online marketing en communicatie. Zij verlenen hun diensten aan klanten met als doel om hen een volgende stap te laten maken op marketing gebied. Hun visie daarbij is “Now to Next”.
 
In het verlengde van dat thema ben ik gevraagd om een programma op te stellen en hen te trainen in projectmanagement werkzaamheden en daarbij de balans te bewaken tussen de hard en soft skills. Middels een interactieve workshop zijn we eerst stil gaan staan bij hoe zij projecten nu aanpakken. Daaromtrent bewustwording creëren en in een opvolgende workshop toekomstgericht kijken hoe het “effectiever” kan met de focus op mens en communicatie.
 
Dit alles met behulp van een set aan praktische handvatten vanuit mijn WWHW methode, het boek: “Projectmanagement: waarom, wat, hoe en met wie, m

MEER INFORMATIE

“Onderwijsevent Facilitair Leidinggevende 2.0”

Op een event bij Friesland Campina met verschillende onderwijsinstellingen uit Nederland is mij gevraagd het event af te trappen met een powerpitch presentatie over de veranderende wereld en de relatie met het onderwijs daarbij. De noodzaak betreft het verleggen van de traditionele focus op ons IQ, naar het EQ. The “21th century skills” vragen namelijk vooral iets van onze emotionele vaardigheden…

MEER INFORMATIE

Bij de gemeente Venray heb ik een groot multi-cultureel project begeleidt als interim procesmanager. Daarbij heb ik verschillende workshops georganiseerd, met de nadruk op cultuurverschillen en hoe je daarbij effectief met elkaar kunt communiceren, om succes te behalen. Het doel daarbij was een win-win situatie voor zowel de gemeente Venray als alle nieuwe standhouders in de omgeving Venray. Daarnaast heb ik de gemeente begeleid bij een duurzaamheid en innovatie event.


MEER INFORMATIE
Ik heb mijn studie Bedrijfskundig Informatica in 2008 afgerond op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Mijn docenten hebben een exemplaar ontvangen voor educatie doeleinden in het onderwijs.

MEER INFORMATIE
Vanuit mijn adviesrol heb ik Profile Dynamics advies en feedback gegeven op hun gedragsstijlen-product. Iets voor u? Neem dan contact op.

MEER INFORMATIE

Bij Unicef heb ik het 1e exemplaar van mijn boek uitgereikt. Unicef was één van de drijfveren voor mij om het boek daadwerkelijk te gaan schrijven. Zij voeren wereldwijd grote internationale projecten en hebben geen middelen om te investeren in dure omslachtige projectmethodes.

MEER INFORMATIE

In Planon Nederland worden alle services medewerkers (projectmanagers & consultants) getraind in de WWHW methode vanuit mijn boek. Elke medewerker ontvangt een exemplaar. Daarnaast heb ik workshops georganiseerd voor Planon Marketing en Planon HRM met de focus op effectief communiceren.
Tevens heb ik tijdens de Internationale Management Conferentie – met meer dan 40 directieleden, managers en board members vanuit verschillende landen – een TEDx presentatie georganiseerd in het teken van:

“een eenvoudige aanpak met de juiste communicatie, kost minder energie en leidt tot betere resultaten

MEER INFORMATIE
Binnen het NSG Groenewoud heb ik een workshop georganiseerd gericht op samenwerken en de urgentie daarvan in de toekomst. Daar het fysiek samenwerken zal afnemen door alle nieuwe technologische ontwikkelingen en social media. 

MEER INFORMATIE

Bij NSvP heb ik een interview afgenomen om mensen te inspireren omtrent het najagen van doelen. Voor mij was dat het schrijven van het boek en het delen van mijn passie daarbij. NSvP gebruikt dit in haar netwerk om ondernemerschap en innovatie te promoten.